Törzsvásárlói kártya

Üdvözöljük a Ketrecharcos és Ketrecharcos VIP törzsvásárlói között!

 1. A Ketrecharcos (Tribulus Maximus Kft.) törzsvásárlói rendszere kiterjed minden Ketrecharcos emblémával jelzett boltra és a ketrecharcos.hu webáruházra:
  - a Ketrecharcos üzlet (1085 Budapest, József körút 59-61.)
  - a ketrecharcos.hu internetes áruházra, továbbiakban webáruházra.
 2. A törzsvásárlói rendszer tagja lehet minden természetes és jogi személyiségû vásárló, aki a rendszerben résztvevõ boltban, vagy a ketrecharco.hu webáruházban -vásárlási értéktõl függetlenül- törzsvásárlónak regisztrál.
 3. Az adatlap kitöltésével és a törzsvásárlói szabályzat aláírásával a vásárló kifejezi szándékát a törzsvásárlói rendszerbe való belépésre, és hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a rendszergazda kizárólag a Ketrecharcos törzsvásárlói rendszer keretében használja fel. Az adatlapon kötelezõ a név és a levelezési cím megadása. Az ezen felüli kérdésekre való válaszadás önkéntes, kivételt képez ez alól a webáruházban való regisztráció, ahol minden adat megadása kötelezõ. Az átadott adatlapot a pénztáros rögzíti, és átnyújt a vásárlónak egy elõre sorszámozott törzsvásárlói kártyát. A ketrecharcos.hu webáruházban való törzsvásárlói regisztrációt követõen kerül kipostázásra a törzsvásárlói kártya. A törzsvásárlói kártya a boltban és a webshopban is érvényes. A kártya a kézhezvételt követõ elsõ pillanatától érvényes az elsõ pontban megjelölt boltokban. A ketrecharcos.hu webáruházban a boltban kiváltott kártya a webáruházban történõ regisztrálás után azonnal érvényes, a boltban a kártya átvételét követõen lehet használni. A Ketrecharcos VIP törzsvásárlói rendszer tagja lehet minden természetes és jogi személyiségû vásárló, aki a rendszerben résztvevõ boltban vagy a ketrecharcos.hu webáruházban egyszerre 25 000 forint felett vásárol.
 4. A törzsvásárlói kártya és a VIP törzsvásárlói kártya az 1. pontban szereplõ minden boltban kedvezményes vásárlást tesz lehetõvé. A kedvezmény mértéke 5 százalék, amely nem vonatkozik az extra akciós termékekre.  A webáruházban szintén 5%, amely ott sem vonatkozik az extra akciós termékekre, illetve kivételt képezhet néhány egyéb termék, amelynél a termék megrendelésekor nem jelenik meg a törzsvásárlói kedvezmény.
  A törzsvásárlói kör részére a kártyakibocsátó eseti akciókat indíthat, például heti kuponos akciókat, vagy úgynevezett törzsvásárlói vagy VIP törzsvásárlói akciót, amikor az adott terméket a törzsvásárló kedvezményesen vásárolhat meg.
 5. Elvesztett kártya pótlása esetén az új törzsvásárlói kártya költsége a tagot terheli. Új kártya a boltban igényelhetõ.
 6. A törzsvásárlói kártya nem átruházható.
 7. A törzsvásárlói kártyát a kibocsátó saját, egyoldalú döntéssel bármikor visszavonhatja és a törzsvásárlói kártya szabályzatot egyoldalúan módosíthatja. A kártya a visszavonást követõen nem érvényes.
 8. A törzsvásárlói kártya nem fizetõeszköz.

A Kártyatulajdonos (Tribulus Maximus Kft. a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései szerint köteles eljárni. Arra az esetre, ha a szerzõdés teljesítéséhez a Kártyatulajdonos harmadik személyt vesz igénybe, a Kártyabirtokos (törzsvásárlói kártya aláírója) felhatalmazza a Kártyatulajdonost, hogy ezen harmadik személy részére, a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja. A Kártyabirtokos hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kártyatulajdonos hirdetési célból közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a Kártyabirtokost a Kártyatulajdonos, illetve harmadik személy termékeirõl, szolgáltatásairól. A Kártyabirtokos felhatalmazza a Kártyatulajdonost, hogy a reá vonatkozó adatokat a Kártyatulajdonos érdekkörébe tartozó egyéb cégek részére kiszolgáltassa.

Név:  
Lakcím:    

 
E-mail cím:  
Telefonszám:
A ketrecharcos.hu Webáruház Törzskártya Szabályzatát elfogadom!
A megrendelt törzskártyát postai úton kézbesítjük a megadott címre.
 

ELÉRHETŐSÉGEK

Email:   

Telefon:   +36 (20) 325 66 54

SKYPE:   Skype MeT! fightclubmma

MSN:   msn@ketrecharcos.hu

SZÁLLÍTÁSI INFO

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÜZLETSZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÁRTYAELFOGADÁS

ÜZLETEINK

FIGHT SHOP

WESTEND

ARÉNA PLAZA

ALLEE

EGER AGRIA PARK

KAPOSVÁR TESCO

PÉCSI ÁRKÁD

PÉCSI TESCO

SZEGED ÁRKÁD

ZALAEGERSZEG TESCO


LEGYÉL TE IS TAG!

ÉS FIZESS MÁR MOST A TERMÉKEINKÉRT

5%-AL KEVESEBBET!

KETRECHARCOS A WEBEN

    


Copyright © 2013 Minden jog fenntartva!