ÜZLETSZABÁLYZAT

Ön a FIGHT SHOP online áruházában (webáruházban) leadott megrendelésével a Tribulus Maximus Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat. Szerződési feltételei internetes kereskedelem tárgykörben.

Az eladó:
Tribulus Maximus Kft.
1085 Budapest, József krt. 59-61.
Telelefon: +36 (20) 325 66 54
E-mail: info@ketrecharcos.hu
Adóigazgatási szám: 14804845-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-070115

A szerződés tárgya:
A Tribulus Maximus Kft. által www.ketrecharcos.hu néven üzemeltetett internetes online áruházban (webáruházban) található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A vételár kiegyenlítése:
A futárszolgálatnak történik készpénzben az áru átvételekor.

Szállítási feltételek, határidők:
• A Vásárló adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 3 nap) NAPKÖZBEN, azaz Budapesten 9.00-17.00, vidéken 8.00-16.00 között a Futárszolgálat által előre jelzett várható kiszállítási időpontban fogadni tudják az utánvétes küldeményt!
• Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.
• Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket másnap munkatársaink összeállítják és átadják a Futárszolgálatnak, harmadnap pedig a Futárszolgálat munkatársai kiszállítják Önnek. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
• Amennyiben kifutó terméket rendel, tisztában kell lennie azzal, hogy meglassíthatja a kiküldést, azaz nem minden esetben tudjuk tartani a 3 napos kiszállítási határidőt.

Az árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Tribulus Maximus Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek.

Az elállás joga:
A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Tribulus Maximus Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a Megrendelő viseli.

Adatvédelem:
A Tribulus Maximus Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább. A vásárló hozzájárulást ad ahhoz, hogy a szolgáltató hírlevelet küldjön akciókról, új boltnyitásokról, kedvezményekről.

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Email:   

Telefon:   +36 (20) 325 66 54

SKYPE:   Skype MeT! fightclubmma

MSN:   msn@ketrecharcos.hu

SZÁLLÍTÁSI INFO

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÜZLETSZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÁRTYAELFOGADÁS

ÜZLETEINK

FIGHT SHOP

WESTEND

ARÉNA PLAZA

ALLEE

EGER AGRIA PARK

KAPOSVÁR TESCO

PÉCSI ÁRKÁD

PÉCSI TESCO

SZEGED ÁRKÁD

ZALAEGERSZEG TESCO


LEGYÉL TE IS TAG!

ÉS FIZESS MÁR MOST A TERMÉKEINKÉRT

5%-AL KEVESEBBET!

KETRECHARCOS A WEBEN

    


Copyright © 2013 Minden jog fenntartva!