SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A megrendelt termékeket utánvételes fizetéssel a GLS Futárszolgálattal szállítjuk a megrendelésben megadott címre. A GLS gyorsan és megbízhatóan szállítja házhoz feladott csomagjait. Webáruházunk az alábbi szállítási módokat kínálja a Vásárlónak:

Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket másnap munkatársaink összeállítják és átadják a GLS Futárszolgálatnak, harmadnap pedig a GLS Futárszolgálat munkatársai kiszállítják a Vásárlónak. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás. (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat).

Szállítási költség
A szállítási költség 890 Ft, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!
Amennyiben a csomag átvétele a Vásárló (Megrendelő) részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási és csomagolási díj kiszámlázásra kerül a megrendelő számlázási címére. Amennyiben a Megrendelő a kézhezvételtől számított 30 napon belül nem rendezi a visszaérkezett csomag szállítási költségeit, jogi úton érvényesítjük követelésünket.
Az áru lezárt csomagban érkezik, az árat és az esetleges szállítási költséget átvételkor kell kifizetnie.

Csomag átadás címzettnek

  • az átvevő személy mielőtt aláírásával hivatalosan is átveszi a csomagot, leellenőrizheti, hogy van-e bármilyen sérülés a csomagon.
  • a címzett a csomag átvétele során névvel, dátummal és aláírással igazolja, hogy átvette a csomagot, amelyet a későbbiekben a POD igazol
  • utánvétes csomag esetében (GLS Classic COD) először a feltüntetett összeget kell átadni a futárnak, amelynek átvételét nyugtával igazolja, amennyiben esetleg utánvétes csomagon talál külsérelmi nyomokat, abban az esetben a futár ugyanúgy a helyszínen felveszi a jegyzőkönyvet
  • a címzett választhatja, hogy személyesen átveszi a csomagot az illetékes depóban

Nyomonkövetés
Az online nyomon követő rendszer segítségével, Ön szemmel tarthatja csomagja útját a https://gls-group.eu/HU/hu/home internetes oldalon, ehhez nem kell mást tennie, mint a 14 jegyû csomagszámot beírni a keresőbe. Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel, a csomagszámot kérje e-mailen, rendeles@ketrecharcos.hu, vagy jelezze megrendeléskor a "MEGJEGYZÉS" rovatban.

Elérhetőségek
GLS Futárszolgálat
Telefon: +36 (1) 802 0265
Web: https://gls-group.eu/HU/hu/home
E-mail: info@gls-hungary.com

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Email:   

Telefon:   +36 (20) 325 66 54

SKYPE:   Skype MeT! fightclubmma

MSN:   msn@ketrecharcos.hu

SZÁLLÍTÁSI INFO

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÜZLETSZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÁRTYAELFOGADÁS

ÜZLETEINK

FIGHT SHOP

WESTEND

ARÉNA PLAZA

ALLEE

EGER AGRIA PARK

KAPOSVÁR TESCO

PÉCSI ÁRKÁD

PÉCSI TESCO

SZEGED ÁRKÁD

ZALAEGERSZEG TESCO


LEGYÉL TE IS TAG!

ÉS FIZESS MÁR MOST A TERMÉKEINKÉRT

5%-AL KEVESEBBET!

KETRECHARCOS A WEBEN

    


Copyright © 2013 Minden jog fenntartva!