2012-07-28 TE MIÉRT FIZETSZ AZ EDZŐDNEK?  

Bejön, köszön, és ahogy ledobta a swarovski kristályos telefont a padra, ahol majd persze gyakran csörögni fog, már kapja is fel a nehezebbik súlymellényt és lépked fel a legmagasabb. Pontosabban: LEGMAGASABB dobozra.  Ha nincs meg a legmagasabb már nem is csinálja, mert neki az a szintje, és  15öt kell meg 26ot aztán meg 3 szor 2őt. Nem 3mat. 2őt. Majd leül. Kb 40 kg plusz van rajta zsírból és nem hajlik a bokája, de még a térde se. Számol. Mennyit kell ebből, kérdi állandóan. Ha megvan, az annyi, akkor elégedetten hátradől. Hogy mennyi az annyi?  Ki tudja? Az edző. Ő mondja a számot. A napi szent számokat.  ( Ő az Isten) Ma 400. Mi 400? Mindegy. A számolósnak nagyon mindegy. Ha kellene és tudna, dobna 400 nagy csípődobást is, meg csinálna 400 négyüteműt is, de ugyanolyan lelkesen fellép 400 szor a dobogóra is.

A másik meg nem köszön, de úgy rágózik, mint az edző. Úgy is gesztikulál, úgy is öltözik. Úgy rángatja a vállát, és olyan a járása. Mindig az edző mellé áll szemben mindenkivel. Vitában is, meg edzésen is. Ott van. Ő van legközelebb az edzőhöz. Ő az első. Befejezi a mondatait. Néha, ha edző nem elég pontosan fejezi ki amit az EDZŐ mondani akar, ő segít neki, mert úgyis tudja.  Csak azért nem családtagok mert így jobb karmailag az edzőnek. ( Ő az Isten) Hasonlít is rá kicsit. Együtt nevet vele, együtt sír vele, hű társ, mint egy kiöregedett vadászkutya. Ja, és bármit, érted, BÁRMIT megcsinál, amit az edző kér. Nem úgy, mint a többi. Már tanul ír sztepptáncolni, mert a következő születésnapra ezzel lepi meg az edzőt.

A harmadik, le akarja győzni. Mindenben, amiben ember legyőzheti az EDZŐT.  ( Ő az Isten). Ember az EDZŐT. Ha együtt indulnak, le a lépcsőn, lefele kifut a teremből, hogy legalább előbb leérjen.    Megkérdi mennyit nyom az edző, mennyit húz, hányat üt, mennyire gyors víz alatti zsákban futásban, meg tudna-e verni egy, két, négy, kilenc, vagy nyolcvankilenc embert. És cápát meg tigriseket egyszerre?  Na, ugye, azt, annyit már nem. 89. 89. Ezt mondogatja magában zsákolás közben. És el is képzeli magát, ahogy ő majd még 90-et is meg fog verni. És, evésben is, meg ivásban is. Mit kell tennie, arra kíváncsi, hogy megverje ő az edzőt. Mindegy miben. Le kell döntenie ezt a valamit ami ott tornyosul előtte az útban, amitől nem látja saját magát. Ha lenne a teremben balta, egy-egy gyengébb pillanatában hátulról szétdarabolná vele, és ugrálna rajta meg sóval szórná be és felszántaná. De majd, egyszer, sziszegi, és  üti a zsákot mérgesen… 

ELÉRHETŐSÉGEK

Email:   

Telefon:   +36 (20) 325 66 54

SKYPE:   Skype MeT! fightclubmma

MSN:   msn@ketrecharcos.hu

SZÁLLÍTÁSI INFO

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÜZLETSZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÁRTYAELFOGADÁS

ÜZLETEINK

FIGHT SHOP

WESTEND

ARÉNA PLAZA

ALLEE

EGER AGRIA PARK

KAPOSVÁR TESCO

PÉCSI ÁRKÁD

PÉCSI TESCO

SZEGED ÁRKÁD

ZALAEGERSZEG TESCO


LEGYÉL TE IS TAG!

ÉS FIZESS MÁR MOST A TERMÉKEINKÉRT

5%-AL KEVESEBBET!

KETRECHARCOS A WEBEN

    


Copyright © 2013 Minden jog fenntartva!