2012-07-08 HARCOSOKRUL. 
És tilos általában a mozgás. Illetve nem tilos a mozgás, de nem ajánlott.

 

HARCOSOKRUL.

Egyszer, valami nemzetközi Fizikusok társasága, kikérte megának, hogy a  horgolt szatyros bölcsészek, minden verselemzésben a harmadik lépésnél már  minimum a kvantumugrás kifejezéssel éljenek. És más hasonlóan nehezen érthető, de középiskolásnál kicsit magasabb szintű fizikában járatos embereknek mégis értelmes kifejezéseket használjanak - „verselemzés” közben. Tették ezt egy komoly Fizikatudományi szaklapban. Nem hiszem, hogy a cikkben felszólítottakhoz igazán elért ez az igény.

Valószínűleg hasonlóan rossz fórumon osztom meg az alábbi sorokat én is. És legalább ennyire lesz eredményes is. Hogy miről is van szó?  A harcosokról.

Ülök valahol, valakivel. A normál átlag méretű fej egy cérnavékony nyakon, és egy alkalmatlan testen van. ( Semmi baj, nem kilóra mérem én az embereket) (Vagyis, DE, csak nem úgy.) A keze. Háááát. Mint egy óvodásé. Sebaj. Beszél nekem, hogy így a harcosok, úgy a harcosok. Érdeklődve figyelem, mit tudhat, ami jó lehet valamire. Kiderül valami hanamanavidjapurasangamánaszana táborban volt. Ahol meditálnak. És tilos általában a mozgás. Illetve nem tilos a mozgás, de nem ajánlott. Vagyis jönni-menni lehet, de nagyobb aktivitást végezni tilos- mivel hogy ez egy elnyugodó tábor, ahol az ember befele fordul. Oké- ez rám is rám férne valahogy évente egyszer. Gondolom még néhány ismerősömre is.

De ezek az emberek, akik ott vannak egy ilyen belső ösvényen, mi nyilván fényeskedik és mutat valamit, amit a kellően tiszta elme, vagy lélek felfog-, SOHA NEM MOZGNAK -sehogy. Nem hogy nem birkózott egyik sem, és muay thai edzéseken sem gyakran törik a bordájuk, hanem, úgy általában, lifttel mennek az első emeletre. És osztják az észt. Most pont nekem. Filmek, könyvek, nagy bölcsességek, az igazi belső valamik, amiket csak a beavatottak tudnak, és élnek meg igazán. És ennek a művészete.  Halkan megjegyzem, hogy azok, akik mondjuk 20 éve birkóznak, vagy bármi ilyesmit csinálnak, eléggé magas szintű kapcsolatban vannak ám a saját testükkel. Mert, némi testtudatot, meg agy ideg izom kapcsolatot csak fejleszt az a kis munka. És aztán, akik ezek közül eredményeket érnek el kellő önismerttel is rendelkeznek, és szembe is néznek a saját „démonjaikkal” egynéhányszor Talán azért is tud némelyik olyan tömör bölcsességet mondani, amiből egy is elég egy életre. És, hogy talán ezek az emberek lennének az igazi nagybetűs HARCOSOK. De erre már jön is a válasz,ami lényegében azt tartalmazza, hogy ez, amiről én beszéltem, nem olyan nagy dolog, hamar elsajátítható. Erre aztán eszembe jut, amit egyik régi mesterem mondott: ha bajnok akarsz lenni meg kell kapnod az ennek megfelelő mennyiségű verést, enélkül nem lesz belőled semmi. Aztán eszembe jut miért ne kezdeném el most a képzést? Jönne-e a fehérszemöldök technika? De inkább fizetem a kávét…

ELÉRHETŐSÉGEK

Email:   

Telefon:   +36 (20) 325 66 54

SKYPE:   Skype MeT! fightclubmma

MSN:   msn@ketrecharcos.hu

SZÁLLÍTÁSI INFO

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÜZLETSZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÁRTYAELFOGADÁS

ÜZLETEINK

FIGHT SHOP

WESTEND

ARÉNA PLAZA

ALLEE

EGER AGRIA PARK

KAPOSVÁR TESCO

PÉCSI ÁRKÁD

PÉCSI TESCO

SZEGED ÁRKÁD

ZALAEGERSZEG TESCO


LEGYÉL TE IS TAG!

ÉS FIZESS MÁR MOST A TERMÉKEINKÉRT

5%-AL KEVESEBBET!

KETRECHARCOS A WEBEN

    


Copyright © 2013 Minden jog fenntartva!