2012-06-11 FÁJDALOM.IDEGRENDSZER.TÁPLÁLÉK.  
Nem nyers. Nem is étel. Az azért érdekes, hogy mi a sok-sok-sok eszünkkel minden szemetet megeszünk, míg a primitívek, szagról megmondják, mi nem kell nekik...

Az_állatok is. Állattartó családból származom, láttam, hogyan esznek azok az állatok, akik szabadon vannak tartva, és hogyan azok, akik nem. Az utóbbiak persze megesznek mindent, amit kapnak,  mert sosem ismerték meg azt, ami jó lenne nekik. Az emberek is.  Aki párizsin nőtt fel, ezt tartja jónak. De: talán mélyebbre kellene ásni, kicsit jobb kapcsolatot ápolni az idegrendszerünkkel. Nem vagyok biológus, sem ideggyógyász. Bunyós vagyok, aki sérült már, nem egyszer, és volt ok olyan meccsem, amikor rommá vertek mire győztem, és a meccs utáni három napban csecsemő üzemmódban voltam. Azaz ettem, aludtam, ettem, aludtam. Nagyon gyorsan rehabilitálódtam. Ez a képességem, vagy mim, a meccsek számával egyre fejlődött, és azt hiszem mára nagyon jól kifejlődött.

 

   Egy komolyabb sérülés után képes lennék azonnal  elaludni, és addig vagyok hibernbált állapotban, amíg rendbe nem jövök. Ilyenkor nem vagyok fogékony a külvilág cizellált ingereire, szóval nem érdekel semmi, csak ami gyógyít. És… volt már, hogy orvosok sem hitték el mennyire gyorsan gyógyulok meg. ( Szerencsére békén hagytak meggyógyulni) Amire ki akarok lyukadni, az nem a sérülések utáni rehab, /lesznek majd erre jó kis cikkek nemsokára/ hanem az hogy az idegrendszerünk fokozott terhelés, nyomás alatt átáll, egy primitívebb, de hatékonyabb üzemmódba. Valószínűleg ebben az állapotban nem leszek fogékony egy- egy színárnyalatnyi eltérésre,talán egy 20-ad rangú filmet sem értékelek kellőképpen,  de hatékonyabb, gyorsabb, élesebb leszek, és a célomat szolgálja a testem. Azt hiszem ez, ha a kajában „alkalmazzuk” ugyanígy működik. Nemrég álltam egy süteményes pult előtt, és (persze amúgy sem sütin nőttem fel) elég fáradt voltam.Már percek óta bámultam a színes vackokat az üveg mögött, amikor rádöbbentem ezek sütik, és ezeket mások megeszik, és ezzel egyidejűleg azt éreztem, ezeknek a dolgoknak semmi közük ahhoz, hogy táplálék.  Jó úton járok, úgy érzem.

ELÉRHETŐSÉGEK

Email:   

Telefon:   +36 (20) 325 66 54

SKYPE:   Skype MeT! fightclubmma

MSN:   msn@ketrecharcos.hu

SZÁLLÍTÁSI INFO

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÜZLETSZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÁRTYAELFOGADÁS

ÜZLETEINK

FIGHT SHOP

WESTEND

ARÉNA PLAZA

ALLEE

EGER AGRIA PARK

KAPOSVÁR TESCO

PÉCSI ÁRKÁD

PÉCSI TESCO

SZEGED ÁRKÁD

ZALAEGERSZEG TESCO


LEGYÉL TE IS TAG!

ÉS FIZESS MÁR MOST A TERMÉKEINKÉRT

5%-AL KEVESEBBET!

KETRECHARCOS A WEBEN

    


Copyright © 2013 Minden jog fenntartva!